MY STORY

Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door beelden, vormen, kleuren en figuren. Altijd was ik bezig met mooie dingen maken.
Iedereen zei: ‘Wow, jij hebt talent!’ Maar alleen talent, dat vond ik niet genoeg…

 Vanzelfsprekend belandde ik op de kunstacademie en maakte ik me uiteenlopende expressievormen, materialen, stijlen en technieken eigen. Net zolang tot ik een eigen signatuur ontwikkelde en iedereen riep: ‘Wow. Jij hebt talent, kennis, kunde én stijl!’ En toch vond ik dat nog niet genoeg…

 Ik ging aan de slag als designer en stylist. Ik ontmoette échte opdrachtgevers: ondernemers, artiesten, uitgevers, theaters, interieurbouwers. Stuk voor stuk mensen met een eigen verhaal. Grote, kleine verhalen. Zakelijke, persoonlijke, indringende of juist heel subtiele verhalen. Maar ook verhalen die iets missen: vorm, beeld, een eigen kleur, identiteit. En daar zie ik natuurlijk meteen mijn uitdaging, maar we gaan vooral sámen op zoek. En we blijven samen onderzoeken, vormen en ontwikkelen. Net zolang tot we ook samen roepen: ‘Wow!’.
En daarvan krijg ik nóóit genoeg!

CV Chantal Creemers

Visuele Communicatie, Academie Beeldende Kunsten Maastricht
Vakopleiding Interior Design & Styling, NIA Academie
Color Navigator Color Course Level 1, NIA Academie
Communicatiewetenschappen, UVA Amsterdam

Voordat ze met CC Factory startte, was Chantal onder meer vaste Art Director en Graphic Designer bij Sony Music Entertainment (Holland) BV.

Lid BNO (Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers)