Chantal heeft ons bedrijf (D&B Eventmarketing, een bureau dat events voor het bedrijfsleven organiseert) geholpen bij de styling en inrichting van ons kantoor in Hilversum. Dat heeft ze fantastisch gedaan! En dat is niet eenvoudig, om te werken voor een eigenwijs bureau als D&B dat dagelijks te maken heeft met het vertalen van de branding en de uitstraling van haar opdrachtgevers in impactvolle events. Als je dan voor jezelf je merk moet omzetten in een bijpassende stijl voor het interieur dan is dat nog niet zo makkelijk. Chantal heeft ons daar uitstekend in begeleid en heel goed onze cultuur en uitstraling aangevoeld! Daarnaast is Chantal een heel plezierige persoonlijkheid om mee samen te werken.

Pieter Bas Boertje / Algemeen Directeur–www.db-eventmarketing.nl

Chantal heeft een feilloos gevoel voor vormgeving. Met academische precisie weet ze de juiste toon te vinden. Zij werkt erg zorgvuldig en weet met behulp van creatieve moodboards heel goed te duiden wat de opdrachtgever mag verwachten. Wij zijn steeds aangenaam verrast geweest door de presentaties van CC Factory.

Frank Marks / Eigenaar Marks Goedbezig / Ontwerp en realisatie

Wauw Chantal wat een mooie wervende vormgeving. Ziet er echt top uit, fijn dat jij aan het stuur staat qua vormgeving!

Carine van Gorp / Kunstenares / Mede-initiator deMess

Zowel bij Sony Music als Artist & Company wist Chantal me steeds te verrassen met stijlvolle albumontwerpen, displays, advertenties, sales presentaties, logo ontwerpen etc etc. Het goede van de ontwerpen is dat ze hierbij steeds de juiste uitstraling wist te vinden voor de artiest, het label of de business partner waarvoor het gemaakt werd. Bijkomende positieve factor is dat een afspraak bij Chantal ook echt een afspraak is.

Gerard Rutte / Ex-Managing Director van zowel Epic Records, Dureco en Artist & Company. Momenteel consultant voor diverse artiesten.

Chantal has the gift to translate your whises in great design. She always comes up with an idea and unique design wich completely matches your way of thinking. Next to this she is always on time, very dedicated and fun to work with.

Marije Sluis / COO - Business Development - Marketing / Business Models Inc

CC Factory is voor mij met afstand de beste partner om mee samen te werken. De creativiteit van Chantal heeft mij in de loop der jaren al menig fantastische album en singlehoesjes opgeleverd! Ze kijkt als het ware met mijn ogen. Ik word er blij van!

Jan Smit / Zanger / Presentator

Inmiddels weet ik niet meer hoe lang ik al met Chantal werk, maar sowieso meer dan tien jaar. De kracht van Chantal is onder andere dat zij zichzelf continue kan vernieuwen, ze blijft niet hangen in een bepaalde stijl. Een ontwerp is altijd verfrissend. Complexe schema’s zet Chantal met gemak om in beeld zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Ze denkt in beelden en dat is te zien in haar ontwerpen. Werp maar eens een blik op onze fantastische website: www.knrb.nl

Gaby Kuijpers / Manager Communicatie / Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB)

Ik heb al je werk al voorbij zien komen en wil even delen dat ik het top vind dat je ons op zo’n korte termijn kan helpen. Het ziet er ook goed uit. Dank daarvoor!

Eefje Jonker-van Dun / Managing Director | Strategy Designer BUSINESS MODELS INC.

Je komt zelden een opvallend talent als Chantal tegen. Niemand is zo creatief, vernieuwend en precies als Chantal. Ze is een persoon die je inspireert en met wie ik zeer prettig samenwerk. Als Marketingmanager huurde ik Chantal in als freelance ontwerper in na het zien van haar online portfolio. Sindsdien heeft ze diverse projecten met succes afgerond waaronder het logo en huisstijl ontwerp van Skygate – Stalen binnendeuren, De Betonfabriek en Minius kindermeubeltjes.com. Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Chantal steeds weer met een vernieuwend ontwerp en ideeën en tips kwam voor de verschillende projecten.

Anne-Marleen Hamming / Entrepreneur