Opdrachtgevers

Zowel bij Sony Music als Artist & Company wist Chantal me steeds te verrassen met stijlvolle albumontwerpen, displays, advertenties, sales presentaties, logo ontwerpen etc etc. Het goede van de ontwerpen is dat ze hierbij steeds de juiste uitstraling wist te vinden voor de artiest, het label of de business partner waarvoor het gemaakt werd. Bijkomende positieve factor is dat een afspraak bij Chantal ook echt een afspraak is.

Gerard RutteEx-Managing Director van zowel Epic Records, Dureco en Artist & Company. Momenteel consultant voor diverse artiesten.

Inmiddels weet ik niet meer hoe lang ik al met Chantal werk, maar sowieso meer dan tien jaar. De kracht van Chantal is onder andere dat zij zichzelf continue kan vernieuwen, ze blijft niet hangen in een bepaalde stijl. Een ontwerp is altijd verfrissend. Complexe schema’s zet Chantal met gemak om in beeld zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Ze denkt in beelden en dat is te zien in haar ontwerpen. Werp maar eens een blik op onze fantastische website: www.knrb.nl

Gaby KuijpersManager Communicatie / Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB)

Chantal heeft een feilloos gevoel voor vormgeving. Met academische precisie weet ze de juiste toon te vinden. Zij werkt erg zorgvuldig en weet met behulp van creatieve moodboards heel goed te duiden wat de opdrachtgever mag verwachten. Wij zijn steeds aangenaam verrast geweest door de presentaties van CC Factory.

Frank MarksEigenaar Marks Goedbezig / Ontwerp en realisatie

Chantal has the gift to translate your whises in great design. She always comes up with an idea and unique design wich completely matches your way of thinking. Next to this she is always on time, very dedicated and fun to work with.

Marije SluisCOO - Business Development - Marketing / Business Models Inc

CC Factory is voor mij met afstand de beste partner om mee samen te werken. De creativiteit van Chantal heeft mij in de loop der jaren al menig fantastische album en singlehoesjes opgeleverd! Ze kijkt als het ware met mijn ogen. Ik word er blij van!

Jan SmitZanger / Presentator

Wauw Chantal wat een mooie wervende vormgeving. Ziet er echt top uit, fijn dat jij aan het stuur staat qua vormgeving!

Carine van GorpKunstenares / Mede-initiator deMess