Benefiet avond deMess 8 september Spant!

Graag maak ik jullie attent op een gaaf project waar ik nu mee bezig ben. Het opzetten van deMess, het nieuwe culturele podium van Naarden-Vesting. Ik hou me bezig met het interieur en de vormgeving van alle uitingen. Op 8 september organiseren wij de Benefietavond. Super leuk als je erbij kunt zijn en ons zo zou willen steunen.

Muzikale benefietavond voor de start van deMess, het nieuwe culturele podium van de Vestingstad Naarden. De vroegere Officiers-Mess aan het Adriaan Dortsmanplein is volledig gerestaureerd en wordt vanaf september 2017 het cultureel centrum van dit bijzondere vestingstadje. DeMess wordt gerund door vrijwilligers, die cultuur in zijn algemeenheid een warm hart toe dragen.

Om de start te kunnen maken hebben wij cultureel kapitaal nodig. Steun dit fantastische initiatief, koop kaarten voor een kleurrijke muzikale theateravond, waar een keur aan artiesten geheel belangeloos voor u optreedt. Met o.a. Jack Spijkerman, Mike Boddé en Mylou Frencken.

Op deze avond vindt een bijzondere veiling plaats, waar tal van‘culturele Naardenezen’ hun diensten aanbieden. Daarnaast zijn er voor €5,- loten te koop. Wij danken nu al onze sponsors! Nadere informatie volgt.

Kaarten: Gouden stoel, inclusief Meet & Greet & Champagne: €55,-. Theater stoel: €35,-. Alle kaarten zijn inclusief garderobe en pauze drankje. Kaarten via [email protected] of telefonisch 035 6933 254.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Spant! Bussum, de artiesten en alle vrijwilligers van deMess. Ook donaties zijn van harte welkom! NL95 RABO 0383747805 t.n.v. Stichting deMess